Почетен Хост план

5,535.00 ден

Соодветен хостинг план за хостирање на веб сајтот на вашата компанија. Одговара за еден поголем веб сајт со доволно расположив простор да ги собере сите ваши фотографии, оптимизирани видеа и текстуални и фунционални содржини.

Со овој Почетен Хост план ги добивате следните ресурси:

Disk Quota (MB)………………………………5120 (5 GB)
Месечен Bandwidth (MB)………Неограничено
Паркиран домен………………………………………………1
Под домен………………………………..Неограничено
Max FTP Сметки………………………………………………..1
Max Email Сметки…………………………………………….2
Max Квота за Email Адреси (MB)……………..256
Max Email Листи……………………………………………….1
Max Датабази……………………………………………………1
CGI/1.1 Пристап…………………………………………….ДА
PHP……………………………………………..7.0; 7.1; 7.2; 7.3
MySQL…………………………………………….5.5.5-10.3.16
cPanel……………………………………………………………….ДА
Бесплатен домен………………………………………….ДА

Description

Соодветен хостинг план за хостирање на веб сајтот на вашата компанија. Одговара за еден поголем веб сајт со доволно расположив простор да ги собере сите ваши фотографии, оптимизирани видеа и текстуални и фунционални содржини.

Добивате 5GB простор, со неограничен bandwidth сообраќај и 2 службени електронски сандачиња.

Со овој пакет добивате бесплатен .mk домен за првата година.

 

 

Additional information

Годишно

Цената се плаќа за првата година. За секоја наредна година овој Хост план се обновува

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Почетен Хост план”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top