Почетен Хост план

5,535.00 ден

Соодветен хостинг план за хостирање на веб сајтот на вашата компанија. Одговара за еден поголем веб сајт со доволно расположив простор да ги собере сите ваши фотографии, оптимизирани видеа и текстуални и фунционални содржини.

Со овој Почетен Хост план ги добивате следните ресурси:

Disk Quota (MB)………………………………5120 (5 GB)
Месечен Bandwidth (MB)………Неограничено
Паркиран домен………………………………………………1
Под домен………………………………..Неограничено
Max FTP Сметки………………………………………………..1
Max Email Сметки…………………………………………….2
Max Квота за Email Адреси (MB)……………..256
Max Email Листи……………………………………………….1
Max Датабази……………………………………………………1
CGI/1.1 Пристап…………………………………………….ДА
PHP……………………………………………..7.0; 7.1; 7.2; 7.3
MySQL…………………………………………….5.5.5-10.3.16
cPanel……………………………………………………………….ДА
Бесплатен домен………………………………………….ДА

Опис

Соодветен хостинг план за хостирање на веб сајтот на вашата компанија. Одговара за еден поголем веб сајт со доволно расположив простор да ги собере сите ваши фотографии, оптимизирани видеа и текстуални и фунционални содржини.

Добивате 5GB простор, со неограничен bandwidth сообраќај и 2 службени електронски сандачиња.

Со овој пакет добивате бесплатен .mk домен за првата година.

 

 

Дополнителни информации

Годишно

Цената се плаќа за првата година. За секоја наредна година овој Хост план се обновува

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Почетен Хост план”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top