Менаџиран ВПС-3

63,480.00 ден

Менаџиран ВПС-3 е наменет за професионалци кои имаат веќе постоечки свој бизнис за развој на онлајн сервиси и апликации на кои им е потребна брзина, стабилност, постојаност и прифатлива цена на чинење. Дозволете на вистински професионалци да бидат 24/7 достапни за поддршка на вашиот Виртуален приватен сервер. Со SSD брзини кои што се 100 пати побрзи од останатите хардверски компоненти, вашиот Менаџиран ВПС-3 сервис ќе биде секогаш навреме достапен со ефикасна софтверска алатка за управување.

Нашите Виртуелни Приватни Сервиси- ВПС се достапни на особено доверливи и стабилни виртуелни (во облак) платформи поддржани со најнова хардвер и софтверска технологија на серверски конфигурации. Брзи, стабилни и со прифатлива цена за различни намени и потреби.

Со Менаџиран ВПС-2 добивате сл ресурси:

CPU јадро…………………………………4

RAM меморија(GB)………………..8

SSD диск простор(GB)………200

Bandwidth (TB)…………………………8

Брзина на мрежа (Gbps)……….1

Бекап…………………………НЕДЕЛЕН

Бесплатна IP адреса……………….1

Ddos заштита………………………..ДА

Бесплатен CPanel…………………ДА

24/7 monitoring…………………….ДА

Опис

Менаџиран ВПС-3 е наменет за професионалци кои имаат веќе постоечки свој бизнис за развој на онлајн сервиси и апликации на кои им е потребна брзина, стабилност, постојаност и прифатлива цена на чинење. Дозволете на вистински професионалци да бидат 24/7 достапни за поддршка на вашиот Виртуален приватен сервер. Со SSD брзини кои што се 100 пати побрзи од останатите хардверски компоненти, вашиот Менаџиран ВПС-3 сервис ќе биде секогаш навреме достапен со ефикасна софтверска алатка за управување.

Дополнителни информации

Годишно

Цената се плаќа за првата година. За секоја наредна година овој Хост план се обновува

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Менаџиран ВПС-3”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top