Менаџиран ВПС-2

42,325.00 ден

Менаџиран ВПС-2 е наменет за професионалци кои имаат веќе постоечки свој бизнис за развој на онлајн сервиси и апликации на кои им е потребна брзина, стабилност, постојаност и прифатлива цена на чинење. Дозволете на вистински професионалци да бидат 24/7 достапни за поддршка на вашиот Виртуален приватен сервер. Со SSD брзини кои што се 100 пати побрзи од останатите хардверски компоненти, вашиот Менаџиран ВПС-2 сервис ќе биде секогаш навреме достапен со ефикасна софтверска алатка за управување.

Нашите Виртуелни Приватни Сервиси- ВПС се достапни на особено доверливи и стабилни виртуелни (во облак) платформи поддржани со најнова хардвер и софтверска технологија на серверски конфигурации. Брзи, стабилни и со прифатлива цена за различни намени и потреби.

Со Менаџиран ВПС-2 добивате сл ресурси:

CPU јадро…………………………………4

RAM меморија(GB)………………..4

SSD диск простор(GB)………100

Bandwidth (TB)…………………………4

Брзина на мрежа (Gbps)……….1

Бекап…………………………НЕДЕЛЕН

Бесплатна IP адреса……………….1

Ddos заштита………………………..ДА

Бесплатен CPanel…………………ДА

24/7 monitoring…………………….ДА

Description

Менаџиран ВПС-2 е наменет за професионалци кои имаат веќе постоечки свој бизнис за развој на онлајн сервиси и апликации на кои им е потребна брзина, стабилност, постојаност и прифатлива цена на чинење. Дозволете на вистински професионалци да бидат 24/7 достапни за поддршка на вашиот Виртуален приватен сервер. Со SSD брзини кои што се 100 пати побрзи од останатите хардверски компоненти, вашиот Менаџиран ВПС-2 сервис ќе биде секогаш навреме достапен со ефикасна софтверска алатка за управување.

Additional information

Годишно

Цената се плаќа за првата година. За секоја наредна година овој Хост план се обновува

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Менаџиран ВПС-2”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top