Регуларен Хост план

7,750.00 ден

Disk Quota (MB)…………………………10240 (10 GB)
Месечен Bandwidth (MB)………Неограничено
Паркиран домен………………………………………………5
Под домен………………………………..Неограничено
Max FTP Сметки………………………………………………..5
Max Email Сметки…………………………………………..15
Max Квота за Email Адреси (MB)……………..256
Max Email Листи……………………………………………….3
Max Датабази……………………………………………………5
CGI/1.1 Пристап…………………………………………….ДА
PHP……………………………………………..7.0; 7.1; 7.2; 7.3
MySQL…………………………………………….5.5.5-10.3.16
cPanel……………………………………………………………….ДА
Бесплатен домен………………………………………….ДА

Description

Хостинг план кој може да обезбеди сериозна поддршка и ресурси за хостирање на 5 веб сајтови за вашата компанија, ваши различни дејности или ваши соработници.

Добивате 10GB простор, со неограничен bandwidth сообраќај и 15 службени електронски сандачиња.

Со овој пакет добивате бесплатен .mk домен за првата година.

 

 

Additional information

Годишно

Цената се плаќа за првата година. За секоја наредна година овој Хост план се обновува

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Регуларен Хост план”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top