ВПС-1

10,455.00 ден

ВПС-1 е наменет за професионалци кои започнуваат свој бизнис за развој на онлајн сервиси и апликации на кои им е потребна брзина, стабилност, постојаност и прифатлива цена на чинење. Со SSD брзини кои што се 100 пати побрзи од останатите хардверски компоненти, вашиот ВПС-1 сервис ќе биде секогаш навреме достапен со ефикасна софтверска алатка за упаравување.  Изберете платен cPanel/WHM лиценца како опција или бесплатна VestaCP лиценца.

Нашите Виртуелни Приватни Сервиси- ВПС се достапни на особено доверливи и стабилни виртуелни (во облак) платформи поддржани со најнова хардвер и софтверска технологија на серверски конфигурации. Брзи, стабилни и со прифатлива цена за различни намени и потреби.

Со ВПС-1 добивате сл ресурси:

CPU јадро…………………………………4

RAM меморија………………………..1

SSD диск простор(GB)…………25

Bandwidth (TB)…………………………1

Брзина на мрежа (TB)……………1

Бекап…………………………НЕДЕЛЕН

Бесплатна IP адреса……………….1

Категорија Ознаки: , , , , , , , , , , , ,

Опис

ВПС-1 е наменет за професионалци кои започнуваат свој бизнис за развој на онлајн сервиси и апликации на кои им е потребна брзина, стабилност, постојаност и прифатлива цена на чинење. Со SSD брзини кои што се 100 пати побрзи од останатите хардверски компоненти, вашиот ВПС-1 сервис ќе биде секогаш навреме достапен со ефикасна софтверска алатка за управување.  Изберете платен cPanel/WHM лиценца како опција или бесплатна VestaCP лиценца.

Дополнителни информации

Годишно

Цената се плаќа за првата година. За секоја наредна година овој Хост план се обновува

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “ВПС-1”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top