Delcevo GlobalOnline

SERVING BUSINESSES I DEVELOPING PROGRESS

За бизниси на кои им е потребна нова енергија за одржлив и континуиран раст и развој

НАШИТЕ УСПЕШНИ БИЗНИС ПРИКАЗНИ

БРЕНДИРАЊЕ, ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН, ЛОГО ИДЕНТИТЕТ

ИЗЛЕЗЕТЕ ОД СЕНКАТА НА СОПСТВЕНАТА ПРОСЕЧНОСТ

ДОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ЈАВЕН ИМИЏ НА ВИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ, БИЗНИС, НАУКА, ПРАКСА И ЗАНИМЛИВОСТИ

Визуелна интелегенција

Добриот дизајн подразбира добар бизнис. Од друга страна дизајнот претставува уметност и имагинација. Креирајте ги вашите печатени или електронски изданија оптимализирани за секаква публика. Заробете ги и најпребирливите очи со вашиот нов имиџ

"Не плашете се од перфекција. Никогаш нема да ја достигнете"

Едноставноста на нашиот дизајн ја прави комплексна визуелната приказна за вашиот идентитет во јавноста.
CEO
KIRCHO ANASTASOV

видливост на интернет

Изработка и редизајн на интернет сајтови, мобилни апликации, интернет продавници, хостирање на ваши податоци на интернет, регистрација на домени, службени електронски поштенски сандачиња (Е-маил)…. 

интернет pr и маркетинг

Оптимализација на Вашите интернет сајтови за пребарувачки машини на интернет (SEO оптимализација), маркетинг на социјални мрежи (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google), PR и Маркетинг стратегии и нивна имплементација

фото и видео продукција

Фото документаристика, Уметничка фотографија, Спотови, Интервјуа, Кратко филмови, Документарни материјали

Play Video

Портфолио

Над 10 години искуство со дизајн и програмирање на голем број мали и големи проекти… Дали можеме уште подобро? Секако ДА! Дали можеме уште повеќе? Тоа зависи од заедничката доверба со нашите клиенти…

Контакт

Scroll to top