freddy beyonce

Денешните уметници (не сите) имаат една предност над некогашните (не сите). Но сите заедно имаат едно нешто заедничко:

Кој го бива го бива....

Разликата е евидентна, се надеваме кај сите кои ке ја видат оваа објава.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Локални актуелности - Занимливости