facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

Наши ДВД изданија

DVD издание на ЗРА Пијанечки Глас од Делчево, во кое се прикажани сите живи кеменџии од Пијанец, посебно Делчево, посебно Македонска Каменица. Традицијата како дел од иднината....Овековечување на прекрасниот звук на ќеменето, заедно со различните анегдоти и случки поврзани со овој прекрасен народен инструмент. 
Стручен соработник на проектот: Димитар Узунски-с.Тработивиште;
Главен уредник и раководител на проектот: Перса Стојановска;
Камерман, видео обработка, монтажа, дизајн, продукција и пост-продукција: Кирчо Анастасов;
Реализација: 2011 година, Делчево, Република Македонија.
Прва независна продукција во Делчево: UltimatesoftwareCompound Studio- Delcevo.

DVD 1

DVD 2

 

 DVD: The sound of soul

Darko Tasevski-Tishka Debbu solo album of classic accoustic guitar

Деби албумот на Дарко Тасевски-Тишка, кој е автор на музиката, аранжманот како и изведувач на музиката. Аудио записот на албумот е сниман во 2006 год. додека видео продукцијата за истиот е правена во 2010 год. Финасирањето на албумот е лично од сопствени сретства на авторот како и видео продукцијата која е подарок за авторот од Првата независна продукција во Делчево: UltimatesoftwareCompound Studio- Delcevo.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#