facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

altПравењето дупка на здраво место е спортска дисциплина која е многу застапена во денешно време , но и сите други времиња, низ "славното" минато на човештвото. Да се направи дупка на здраво место не е потребно многу знаење и искуство, туку едноставно ситуација на присуство на провокативен лик по можност од "понежниот" пол, кој лесно може да потпадне на манијакалниот инвентивен дух на анималистичката природа на потенцијалниот кромањонец, астралопитекус или едноставно слика и прилика на човек во неговата вистинска слика на живеење т.е. значење, а не онаа слика која истото тоа човештво ја има за себе.

Субјективизмот во природата на постоењето на човештвото по однос на свесноста за сопственото значење и улога низ историјата, денес, но уште поважно и за во иднина, е клучниот проблем или придобивка (зависно од која страна на "филмското платно" се наоѓате), за напредокот, развојот и квалитетното живеење на целото тоа човештво. За вистината да биде посурова, дуализмот низ историјата се претвори во мултилатеризам по донос на позицијата на гледиште на реалноста.

alt

Сепак да се вратиме на филмот, кој е основното сретство за забава поради кое се наоѓаме/те на оваа компилација од букви и бројки дефинирани во едно јадро наречено веб сајт. Забава си е забава и многу, многу не не интересираат погоре изнесените прашања и точки на дискусија. Актерите во филмот-попалените тинејџери кои по секоја цена гледаат , да легнат било што, се повторно во акција, но сега како возрасни мажи, некои од нив женети, некои од нив мажени, некои разведени, некои штотуку ке се разведат, а некои повторно ке се вратат на старите љубовни "маки" со истите личности како и пред 13 години.Комедијата која за првпат се појави во 1999 година, со легендарната пита, како главна улога сега се враќа со нова енергија, која е за нијанса послаба од таа во 99-та, за време на т.н. американско обединување на генерацијата, кое е приредено од страна на познатиот Stifller (Sean William Scot) чиј што лик е природно обдарен со организација на "инвентивни" ситуации катастрофални по здравјето, животот, угледот и слични тракатанции на сите други околу нега, за на крај на филмот од целата урнебесна ситуација сите да излезат победници со одредени придобивки.

alt

Секако во филмот има ограничено и контролирано експлицитни сцени (особено таа кога на сред фудбалски терен под рефлектори Стифлер "игра футбал" а двајца од "обединувачите" седат на трибините, муабетат и пијат "пивце за живце", што овој филм го прави доволно провокативен за сите генерации на публика. Одличен момент во филмот е и карактерот на татко му на Џим, кој откакко е скршен по смртта на неговата прва жена, по предлог и иницијатива на неговиот син, се впушта "повторно" во ергенските води, но сега во екипа со друштвото на неговиот син.

Навистина забавен фалм, кој има широко развиен видик за перцепција на животот како таков, и како таков вреди да биде погледнат.

 

Актерска екипа:

Seann William Scott (Steve Stifler)
Seann William Scott
Steve Stifler
Alyson Hannigan (Michelle Flaherty-Levenstein)
Alyson Hannigan
Michelle Flaherty-Levenstein
Chris Klein (Chris Ostreicher)
Chris Klein
Chris Ostreicher
Tara Reid (Vicky Lathum)
Tara Reid
Vicky Lathum
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Рецензии - Филмски рецензии

Други интересни статии

Поврзани статии

Број на посети:884Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
recenzija-mulholand-drive Доколку мислевте дека знаете се за добар трилер филм и на кој начин истиот можете да седнете и да го...
Објавено на 11 Јули 2015, 13.04 часот.
Број на посети:1051Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
olympus-has-fallenОвој филм третира една сериозна тема која го засега било кој човек на планетата земја: Борбата за...
Објавено на 30 Јуни 2013, 12.32 часот.
Број на посети:953Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
-men-of-steel Кога некој залутан делчевчанец одеднаш ке се најде во Скопје среде јули, најпогодно место да се...
Објавено на 22 Јуни 2013, 15.31 часот.
Број на посети:1170Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
dredКога почнав да го гледам филмот, си реков:Кај е по ѓаволите -The one and only-Сталоне? На крајот на...
Објавено на 28 Декември 2012, 08.55 часот.
Број на посети:1354Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
life-of-piПриказна за едно момче кое во моментот на раскажувањето на сопствената животна приказна е возрасен маж,...
Објавено на 28 Декември 2012, 08.21 часот.
Број на посети:1043Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
-q-q-qupside-downqДали некогаш сте сонувале сон во кој лебдите во облаци? Притоа чувствувате леснина во абдоменот и ви се...
Објавено на 27 Декември 2012, 17.02 часот.
Број на посети:1151Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
-q-q-qthe-third-halfqДоста лепење плакати наопаку !!! Па не сме неписмени "мајке ми". Синоќа по 7 години во Делчево кино...
Објавено на 12 Декември 2012, 12.48 часот.
Број на посети:904Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
-q-q-qpremium-rushqОд секогаш сум сакал вакви филмови. Што да кажам... Филмот има дух, карактер, став, забавен е , акција...
Објавено на 02 Декември 2012, 17.56 часот.
Број на посети:680Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
---qdeadfallqЕве еден типичен пример на филм кој што се наоѓа во не толку гламурозната холивуудска продукција на...
Објавено на 02 Декември 2012, 10.42 часот.
Број на посети:305Рејтинг:0Категорија:Филмски рецензии
2012-12-01-17-04-29Играјки на сентиментот на граѓаните на светот, филмската индустрија покажува дека се уште знае да плови...
Објавено на 01 Декември 2012, 15.58 часот.
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#