facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Рецензии

Градењето на една културна унифицираност на едно општество во глобални рамки во огромна мера зависи од размената на културен идентитет, помеѓу различните цивилизаторски ентитети од целиот свет. Медиумите од најразличен тип во таа насока во голема мера допринесуваат на размена на тој идентитет, но и негово афирмирање во светски рамки. Филмот и музиката се едни од најекспонираните уметнички медиуми кои допираат до сечиј дом и до сечија перцепција....Литературата е секако приказна сама за себе...Затоа тука зборуваме за филм и музика, како и за богатството на убавата книга, за нашиот поглед низ прозорецот зад чии што завеси се крие цел еден универзум. Нашиот текст претставува поглед низ субјективната призма на авторот на рецензиите....Уживајте...

mulholland-drive-poster2

Доколку мислевте дека знаете се за добар трилер филм и на кој начин истиот можете да седнете и да го изгледате за ваше лично задоволство, сето тоа што сте го знаеле, можете да го завиткате во пластична тоалет хартија и да го фрлите во најблиската ментална болница за да биде запалено во крематориумот, од кој никој жив не излегол.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Рецензии - Филмски рецензии

chromatic 2

Сомневајќи се во моќта на една рецензија по однос на било какво создадено артистичко дело, во последно време, како еден застарен модел на споделување на импресии, стигнав до предизвикот наречен Chromatic point устоличен во епруветата именувана како "Слики од старата куќа".

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Рецензии - Музички рецензии

Никаков! На 125 км/час фиќото се распаѓа... Евапоризира....

Оваа мала шега беше редовна во почетокот на 90-тите години на минатиот век кога толку многу посакуваниот капитализам продираше во македонското балканско гнездо во кое се испилуваа новопечените капиталисти (доскорешни социјалисти).

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Рецензии - Ретро римајндер

Valentino 1Нема да излажам ако кажам дека музиката на овој бенд за првпат ја слушнав во 1989 година, и ми остави толку голем впечаток и чувство на обземеност, што и ден денес не можам да го заборавам. Беше тоа ден кој сосема свежо ми остана во сеќавањата. Не знам дали беше тоа поради самата "винилна лонг плејка" која со татко ми ја купивме кај според мене најинтересниот продавач во тогашната Стоковна куќа во тогашното Делчево. Замислете албумот "Валентино 5-Понекогаш во ноќта кога градот спие (срб-Ponekad Noću Kad Grad Spava)" излегува во 89-та и за само недела до две го имаш во локалната продавница да го купиш во оригинал. Ова го нема ниту во денешно време.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Рецензии - Ретро римајндер

Zana3Веројатно "Се водат за рака"...

Група Зана (не Жана) и Наташа Живковиќ...

Најпрво ке кажам дека видеото иако изгледа застарено, сепак има некои интересни моменти кои со "засрамение" можам да кажам дека се тренди и ден денеска...

ХЕЛАНКА, па црвена. И во тоа време провокативна и авангардна, денес само провокативна... Женски фризурчиња кои секако денес делуваат храбро и авангардно...Што би си помислила баба ми (бог да ја прости) и тогаш и сега? Веројатно истото...

Машките ликови во спотот, сите ке се сложиме се префорсирано облечени...Оваква костимографија најверојатно во денешно време би му дошло нешто како македонски (или српски) Снуп Дог во фармерки...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Рецензии - Ретро римајндер

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 4

Почеток
Пред
1
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#