Veljko Rajkovic

Да не беше војната немаше да преживеам.

За жал, загинаа двајцата жиранти.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"