facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...
Наташа Ѓорѓијоска


Наташа Ѓорѓијоска 29.01.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Гласавме за посветла иднина. Сега чекаме да ни се раздени.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 17.02.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Нашите политичари се на цена, ама само кога ги плаќаме нивните грешки.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 21.01.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Правдата е спора, затоа и секогаш е на спореден колосек.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 16.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_И на Балканот има камикази. Тоа се оние што одат со главата в ѕид.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 14.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Ако работата го створила човекот нашите мајмуни добро се прошферцувале.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 05.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Тука мечките не се со закон заштитени. Затоа и не смеат да играат пред секоја куќа.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 04.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Кај нас само на питачите се им поаѓа од рака.
Кога народот пасе трева политичарите постигнуваат успеси на сите полиња.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 03.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Нашите политичари се преживари не го вадат народот од устата.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 02.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Пред контењерите нема граѓани од прв и втор ред. Таму редовите се безконечни.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 01.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Некогаш јадевме, а денес се јадеме три пати на ден.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 20.11.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Народот е сигурен. Полицијата добро ги чува политичарите.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 19.11.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Кога полицијата одмара. Одмараат и крадците. Ризично е да се краде без заштита.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наташа Ѓорѓијоска 18.11.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Natasa Gjorgjijoska_Политичарите добро ја контролираат гладта. Не ни даваат уста да отвориме.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 


Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:967Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:568Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:554Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:620Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:967Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:568Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:554Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:620Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#