facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...
Миле Ѓорѓијоски


Наш дежурен афористичар 21.05.14
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeНа Балканот нема веќе човекојадци.

Сите преминаа на здрава храна

Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 06.05.14
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeБрачниот кревет му е како фејсбук.

Полн е со пријатели.

Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 20.01.14
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeНа обезглавениот народ сите му кројат капи.

Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 17.01.14
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeНеписмените политичари наместо пенкало го држат народот во рака.

Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 16.01.14
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeНемаме излез на море ама пиратите добро се држат.

Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 11.12.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeВреме е за промена на визниот режим.Постојано не праќаат во мајчината.

Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 10.12.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeНа гладните сламката на спасот им се губи во устата.

Автор:Миле Ѓорѓијоски


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 08.12.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeРаботиме како волот за сламата. Па, каде се тие друштва за заштита на животните.

Автор:Миле Ѓорѓијоски


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 07.12.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resize

Ние сме мала земја. Затоа и сите немаме кал под ноктите.

Автор:Миле Ѓорѓијоски


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 27.11.2013
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resize

Народот е како створен за штедење. Уста не отвара.

Автор:Миле Ѓорѓијоски


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 26.11.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resize

Жилав е овој народ. Тоа човекојадците најдобро го знаат.

Автор:Миле Ѓорѓијоски


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 22.11.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resize

Надежта умира последна. Значи, ќе има кој да не закопа.

Автор:Миле Ѓорѓијоски


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 21.11.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resize

Кукавиците што мислат на својата иднина секому не подметнуваат јајца.

 

 

Автор:Миле Ѓорѓијоски

 Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 17.11.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeНа добар пат се да обезбедат кворум. Го чекаат Годо.


Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 18.11.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resize

На нас човекојадците ништо не ни можат. Нема шанса да го најдат човекот во нас. 

Автор:Миле Ѓорѓијоски


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Наш дежурен афористичар 16.11.13
E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

MileGj resizeЖилав е оној народ. Тоа човекојадците го знаат најдобро


Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Почеток
Пред
1


Страница 1 од 8

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:971Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1066Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:593Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:571Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:654Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:557Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:623Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:971Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1066Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:593Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:571Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:654Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:557Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:623Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#