facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Култура

Танцот на телото и гестикулацијата е најстара човечка форма на комуникација.

Интересна можност за запознавање на нови луѓе, потсетување на стари пријателства, ширење неизмерна љубов кон околината, топење на сало преку мрдање на сите телесни делови, скара, пиво, чист воздух, прекрасен природен амбиент, најубавото ѕвездено небо на свет, особено интересно локално население, одлична музика, солидно озвучување, жонглери, незаборавно огнено шоу во публиката, забава, забава забава.... Може вака да се набројува со денови. За секого по нешто... 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

Do Zora_plakat

5.DelcevoGlobalOnline:Колку чини билетот за вас како организатори на фестивалов, кој им го плаќате на посетителите кои доаѓаат да се забавуваат?
5. Па вака сега: Со оглед дека фестивалот е од отворен карактер на волонтерска основа, ја наплаќаме само забавата кај присутните.... Пола час забава-5 насмевки и размрдани колкови, струкови, рамења, нозе и раце... Она што нас не мотивира за како организатори на “До-зора” да опстоиме е личната нетрпеливост и конфронтизам кон бугарската чалга и српскиот турбофолк, за кои веруваме дека се причинители на културното пропаѓање на македонскиот народ. Доста ни е од кич конкуренција во нашите животи од културна понуда на диско балкан-парти, чалга-парти, бугарски и српски певаљќа а богами и “певачи”!!!! Алтернатива постои! Во оваа смисла сакам да ги охрабрам сите истомисленици да ни се придружат на фестивалот на 2-ри август и заедно на еден поинаков начин на забава да им кажеме не на сите овие малигни културни појави. Овде сакам да изразам огромна Благодарност до ретките спонзори, без кои неможевме да направиме добар фестивал.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

Do Zora_plakat2

Понекогаш еволуцијата на човекот скока неколку генерации понапред од вообичаеното. Независно што секојдневна воспоставена пракса за едно локално место се чини понекогаш ретроградна, застарена и инертна на нови трендови.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

Do Zora_logo_2 

Промотивно видео за фестивалот "△O-ZORA 2014"

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

Do Zora_plakat

Со цел за подршка на организаторите на овогодинешниот "△O - Зора 2014"-фестивал на електронска музика, се вклучивме во промотивните активности за популаризација на фестивалот...

Овој плакат е еден од многуте...

Други ке следуваат.... Заедно со дополнителни интересни содржини....

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Актуелности од Македонија - Култура

Повеќе Артикли...

Страница 2 од 3

2
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#