facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Култура

posleden nastap

За неполни две недели ќе се наполнат 4 години од последниот настап на легендата на македонската современа фолк музика. Човекот кој беше пред се македонец по смисла кој го задолжи сопствениот народ со своите песни...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

 

Критичка паралела за опстојување на ограничено македонско секојдневие  во границите на ова парче небо наречено "Делчево" со сиот свој сјај и темнина, со театарската претстава "Самоубиство на осаманоста" прикажана во кино салата во Делчево.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

Градоначалникот на Општина Делчево г-дин Дарко Шехтански преку својата фејсбук страна упати отворена покана за сите љубители на изворниот пијанечки и македонски фолклор, традиција, обичаи и "адети" да ја посетат централната манифестација на Пијанечко-Малешевската свадба која ке се ордржи во центарот на Делчево во сабота 06.08.2014 година.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

Вовед

Делчево како општина со мала населеност на население во однос на својата површина, се вбрoјава во една од релативно понеразвиените општини во Република Македонија.

Оваа оценка за степенот на развој на Делчево е дадена воопштено по однос на повеќе критериуми меѓу кои предничат инфраструктурата , економијата, образованието и туризмот.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

 

Пост едиториал: Текстот е посветен на јубилејот на 20 годишнината од востановувањето на меѓународниот фолклорен фестивал "Голачки фолклорни средби".

Делчево и регионот на Пијанец во целост отсекогаш било место на значајни општествени случувања... Постојат голем број на настани, личности и процеси кои имаат корен во нашиот град на истокот од денешна Република Македонија... Секој добар познавач на состојбите тоа не може да го негира колку и да посакува...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Култура

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 3

Почеток
Пред
1
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#