facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Рекле, а останале живи

Дробење "manga" (манџа не манга), во поникловани тенџериња, од страна на светски познати, афирмирани и истакнати личности, во сегашноста, минатото, а се надеваме и во иднината.

Не е ваше да се сложувате со нив или не, ваше е да го знаете она што тие го знаеле.

Вистински да се живее, значи да се живее за други.

Брус Ли

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Корисно - Рекле, а останале живи

Benjamin Franklin"Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy, and wise."

"Рано легнување и рано станување го прави човекот здрав, богат и мудар."

Benjamin Franklin

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Корисно - Рекле, а останале живи

bruce lee_00

"Знаењето ке во даде моќ, но карактерноста ке ви даде почит!"

Bruce Lee

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Корисно - Рекле, а останале живи

chaplin"Премногу мислиме и премалку чувствуваме."

Чарли Чаплин

"We think too much and feel too little."

Charlie Chaplin

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Корисно - Рекле, а останале живи

Charlie Chaplin_1

"Сите ние сакаме да си помогнеме еден на друг. Тоа е во природата на луѓето. Сите ние сакаме да живееме во меѓусебна среќа, не во меѓусебна беда."

Чарли Чаплин

"We all want to help one another. Human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery."

Charlie Chaplin

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Корисно - Рекле, а останале живи

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 2

Почеток
Пред
1
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#