facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Делчевски апсурди

parking1

Си го оставате автомобилот на уличката пред дворот и некој безобразно ви се лепи од позади...

Ваква умешност може да се протолкува единствено како љубов на прв поглед...Акоо...За арно за убаво нека е...

parking

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Корисно - Делчевски апсурди

koza1 1

Слобода за козата!!!

Нехумани услови во затворот на козата!!!

Бесчујно задушен бунтот на козите!!!

Борците за правата на животните со остар апел до надлежните органи!!!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Корисно - Делчевски апсурди

soobrakjaen znak1

Вистинска ситуација: Поради постоење на можност за кражба на сообраќајните знаци, во т.н. Маџир маало во Делчево, најнов тренд е истите да се поставуваат во дворното место на приватни сопственици, притоа да бидат фиксно заварени за што е можно по масивни елементи од оградата. 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Корисно - Делчевски апсурди

Delcevski apsurdi_1

Станувам од спање.Иако е пладнина, маќа ми ми вика доброутро.Пита ме какво спа? Ја неам поим шо да одговора.Станувам и одма седнувам на лапторо.Пуштам на него да глеам телевизија и пуштам телевизоро да вида шо има по јутјуб и фејсбук....

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Корисно - Делчевски апсурди

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#