facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Живи сме сведоци на времето кое го трошиме.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Неговото величество-афоризмот

Нема потреба од видовитост: Следете не на фејсбук

Инфо:Општина Делчево

[1/10] Јавен повик за крајни корисници за активноста “Грижа за стари лица, дел од програмата ОКР 2017“

[2/10] Јавен оглас до евидентирани невработени лице завклучување во Програмата Општинско - корисна работа 2017/2018

[3/10] Започната изградба на атмосферска канализација на крак од ул. Македонска во населбата Милково Брдо

[4/10] Програма за манифестацијата "Пијанечки денови на сливата 2017"

[5/10] С О О П Ш Т Е Н И Е За организирање на јавна презентација и јавна анкета

[6/10] Започна реконструкцијата на улицата Питу Гули во населбата Милково Брдо

[7/10] Завршна вечер од меѓународниот фолклорен фестивал "Голачки фолклорни средби 2017"

[8/10] Прва вечер на меѓународниот фолклорен фестивал "Голачки фолклорни средби 2017"

[9/10] Известување за одржување на 50 седница на Советот на Општина Делчево

[10/10] 10те матуранти од СОУ„М.М. Брицо“ презадоволни од наградното патување

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#