facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Неговото величество-афоризмот

Неговото величество афоризмот, за да не ви криво што сте живееле.....

Оваа рубрика на нашиов сајт, нема намера и цел да навреди некого, доколку некој се препознае во некој од афоризмите, му се извинуваме. Секоја поврзаност на афоризмите со актуелните случувања во Општина Делчево, Република Македонија, Светот  е случајна и ненамерна;

освен онаа што не е !!!

Уживајте, мачете се (кој како), а оние останатите придружете ни се.

Поради слабиот интерес подобрата иднина се пролонгира на неодредено време.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Неговото величество-афоризмот

Компјутерите се побрзи и побрзи. Оние што ги внесуваат податоците во компјутерот ке морат да посетуваат курс за Паркинсонова Болест.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Неговото величество-афоризмот

Од 15"(инчен) монитор поминав на 17" (инчен). Диоптерот ми се зголеми од +1,5 на +2,5.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Неговото величество-афоризмот

На десктопот само икона до икона -цел иконостас, да се крстиш и да не веруваш.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Неговото величество-афоризмот

Компјутерот ми е толку стар што ни вируси веќе не го сакаат.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Неговото величество-афоризмот

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 7

Почеток
Пред
1

Нема потреба од видовитост: Следете не на фејсбук

Инфо:Општина Делчево

[1/10] С О О П Ш Т Е Н И Е За организирање на јавна презентација и јавна анкета

[2/10] Известување за одржување на 50 седница на Советот на Општина Делчево

[3/10] 10те матуранти од СОУ„М.М. Брицо“ презадоволни од наградното патување

[4/10] Уредена јавна површина на ул. Пере Тошев

[5/10] Десетте најдобри матуранти на генерација заминаа на заслуженото наградно патување

[6/10] Известување за теристичка (од земја) аеросолна дезинсекција против комарци која ќе се реализира на ден 19.07.2017

[7/10] Оглас за одобрување на возни редови за нови линии и за промена на одобрени линии за вршење на општински линиски превоз на патници на подрачјето на општина делчево

[8/10] Одлука за невршење избор на кандидат/ка по Јавен конкурс за избор на Директор ЈПКД „Брегалница“ - Делчево

[9/10] Асфалтирање на локален пат с.Очипала - с.Драмче

[10/10] Заврши реконструкцијата на ул. Кеј на Брегалница

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#