Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Врвно рангирани
Odbojka01_.JPG
SuperAdmin55555
IMG_3936_resize.JPG
Матуранти 2013Фотографии од прославата на Матурската вечер на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 годинаkirco55555
Red_Rose_in_Insomnia_13_11_2010_54.JPG
Ред РоузКонцерт на Рок групата Ред Роуз во дискотека ИНСОМНИЈА на 13.11.2010 год. во Делчевоkirco55555
Red_Rose_in_Insomnia_13_11_2010_14.JPG
kirco55555
Lokalitet_gradiste_s_Grad_.JPG
Реконструирана римска тврдина во с.Град-ДелчевоSuperAdmin55555
images.jpg
SuperAdmin55555
pregratka_07.jpg
Акција "Прегратка на дар"kirco55555
IMG_3913_resize.JPG
Матуранти 2013Фотографии од прославата на Матурската вечер на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 годинаkirco55555
IMG_3912_resize.JPG
Матуранти 2013Фотографии од прославата на Матурската вечер на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 годинаkirco55555
IMG_3893_resize.JPG
Матуранти 2013Фотографии од прославата на Матурската вечер на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 годинаkirco55555
IMG_3882_resize.JPG
Матуранти 2013Фотографии од прославата на Матурската вечер на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 годинаkirco55555
IMG_3815_resize.JPG
Матуранти 2013Фотографии од Матурската прослава на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 годинаkirco55555
IMG_7722_resize.JPG
Неуспешен обид за откривање на невестата 1SuperAdmin55555
IMG_7084_resize.JPG
Три-четири: СУРВАААААSuperAdmin55555
IMG_6668_resize.JPG
Вуду краваSuperAdmin55555
IMG_9812_resize.JPG
IMG 9812 resizeSuperAdmin55555
Kopacka_2011_010.jpg
SuperAdmin55555
Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_86.JPG
Уфффф! Расадничка вечер 2012Музика, фолк пеачка, пиво, скара и многу расположени соседи...Добитна комбинација за расаднички џумбус....Ова не се опишува ова се доживува...
П.С. Секако и многу сеир....
Долу сеирџиите!!! Да живее традицијата!!!
SuperAdmin55555
Disaster_concert_25~0.JPG
Концерт на група "Disaster" од ДелчевоСабота,11.08.2012: Концерт на група "Disaster" од Делчево кој се одржа на летната сцена пред Спомен домот АСНОМ во Делчево под покровителство на градоначалникот на општина Делчево г-дин Горан Малешевски.SuperAdmin55555
Disaster_concert_1.JPG
Група "Disaster" на концертСабота, 11.08.2012 година. Концерт на групата "Disaster" од Делчево на летната сцена во Делчево. Концертот се одржа под покровителство на градоначалникот на опшштина Делчево г-дин Горан Малешевски.SuperAdmin55555
GolackiFolklorniSredbi2012_7.JPG
Голачки фолклорни средби 2012Фотографија од еден од најзначајните фолклорни фестивали во Источна Македонија. Голачки фолклорни средбо 2012 година, кој се одржува на врвот на планината Голак на надморска висина од 1536 м кај манастирот Св.Пантелејмон секоја година вечерта 7-ми спроти 8-ми август, во чест на овој светец. На т.н. СОБОРИШТЕ оваа вечер традиционално по 18-ти пат присуствуваа над 5000 годсти-соборјани. Манифестацијата ГФС е се одржува под покровителство на градонасчалникот на општина Делчево г-дин Горан Малешевски во соработка со Министерството за култура на РМ.SuperAdmin55555
GolackiFolklorniSredbi2012_6.JPG
Голачки фолклорни средби 2012Фотографија од еден од најзначајните фолклорни фестивали во Источна Македонија. Голачки фолклорни средбо 2012 година, кој се одржува на врвот на планината Голак на надморска висина од 1536 м кај манастирот Св.Пантелејмон секоја година вечерта 7-ми спроти 8-ми август, во чест на овој светец. На т.н. СОБОРИШТЕ оваа вечер традиционално по 18-ти пат присуствуваа над 5000 годсти-соборјани. Манифестацијата ГФС е се одржува под покровителство на градонасчалникот на општина Делчево г-дин Горан Малешевски во соработка со Министерството за култура на РМ.SuperAdmin55555
GolackiFolklorniSredbi2012_56.JPG
Голачки фолклорни средби 2012Фотографија од еден од најзначајните фолклорни фестивали во Источна Македонија. Голачки фолклорни средбо 2012 година, кој се одржува на врвот на планината Голак на надморска висина од 1536 м кај манастирот Св.Пантелејмон секоја година вечерта 7-ми спроти 8-ми август, во чест на овој светец. На т.н. СОБОРИШТЕ оваа вечер традиционално по 18-ти пат присуствуваа над 5000 годсти-соборјани. Манифестацијата ГФС е се одржува под покровителство на градонасчалникот на општина Делчево г-дин Горан Малешевски во соработка со Министерството за култура на РМ.SuperAdmin55555
GolackiFolklorniSredbi2012_53.JPG
Голачки фолклорни средби 2012Фотографија од еден од најзначајните фолклорни фестивали во Источна Македонија. Голачки фолклорни средбо 2012 година, кој се одржува на врвот на планината Голак на надморска висина од 1536 м кај манастирот Св.Пантелејмон секоја година вечерта 7-ми спроти 8-ми август, во чест на овој светец. На т.н. СОБОРИШТЕ оваа вечер традиционално по 18-ти пат присуствуваа над 5000 годсти-соборјани. Манифестацијата ГФС е се одржува под покровителство на градонасчалникот на општина Делчево г-дин Горан Малешевски во соработка со Министерството за култура на РМ.SuperAdmin55555
Project_X_proekcija_06.JPG
Проекција на филм "Project X" (08.07.2012 год.)Во рамки на организираната "Недела на младински активизам" беше проектиран филмот "Project X" на летната сцена во Делчево. Фотографиите се направени од младиот но талентиран фотограф Митревски Гордан.SuperAdmin55555
Futsal_03_07_2012_14.JPG
SuperAdmin55555
Bubbles_day15.JPG
SuperAdmin55555
Bubbles_day14.JPG
SuperAdmin55555
Bubbles_day07.JPG
SuperAdmin55555
Bubbles_day06.JPG
SuperAdmin55555
Bubbles_day04.JPG
SuperAdmin55555
Bubbles_day01.JPG
SuperAdmin55555
Battleship.youtube
BattleshipSuperAdmin55555
Ikonostas_vo_Crkva_Sv_Konstantin_i_Elena_s_Razlovci_resize.jpg
SuperAdmin55555
Neli_ti_rekov.youtube
Нели ти рековMakedonski film (1984)

Prikazna za Makedonskiot komita - Aleksandar Turundzev i negovata borba protiv osmanliskite osvojuvci.

Ulogi: Risto Siskov kako Aleksandar Turundze,Kole Angelovski, Petre Arsovski ,Marin Babic,Jordanco Cevrevski,Dimitar Gesovski ,Katina Ivanova,Meto Jovanovski,Gjorgji Kolozov,Todor Nikolovski,Dime Popovski,Blagoja Spirkovski-Dzumerko
Direktor: Stevo Crvenkovski
SuperAdmin55555
IMG_0051_resize.JPG
Планинарски марш Голак-1 2012Планинарскиот марш се одрша на 15.01.2012 година со учество на 30-тина планинари од Делчево, во прекрасни временски и теренски услови.SuperAdmin55555
9225_1145472638544_1279371569_30380396_7345715_n.jpg
neznam55555
Portret_28229.jpg
SuperAdmin55555
Plakat_-_tempera_28529.jpg
SuperAdmin55555
Plakat_-_Tempera_28329.jpg
SuperAdmin55555
Plakat_-_tempera_28229.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_28suva_igla29.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_linorez_281429.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_linorez_281329.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_linorez_281129.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_linorez_281029.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_linorez_28829.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_linorez_28529.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_linorez_28329.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_linorez__28129.jpg
SuperAdmin55555
Grafika_-_akvatinta.jpg
SuperAdmin55555
Avtoportret.jpg
SuperAdmin55555
Delo_Br_24_Aleksandar_Belogaski-Delcevo.jpg
SuperAdmin55555
Evening_pulse_in_Delcevo1~0.jpg
SuperAdmin55555
Winter_2010_in_center_of_Delcevo1~0.jpg
SuperAdmin55555
Golak_peak_in_winter.jpg
SuperAdmin55555
Guitar_master.JPG
SuperAdmin55555
Odbojka12_.JPG
SuperAdmin55555
Odbojka10_.JPG
SuperAdmin55555
Odbojka09_.JPG
SuperAdmin55555
Odbojka02_.JPG
SuperAdmin55555
Odbojka_60_.JPG
SuperAdmin55555
grand-theft-auto-somalia-funny-game.jpg
SuperAdmin55555
funny02.jpg
Пушењето цигари е штетно по здравјетоSuperAdmin55555
Funny.png
Реклама за кафеџииSuperAdmin55555
IMG_3934_resize.JPG
Матуранти 2013Фотографии од прославата на Матурската вечер на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 годинаkirco55555
manastir_sv_Bogorodica_balaklija.JPG
SuperAdmin44444
IMG_3918_resize.JPG
Матуранти 2013Фотографии од прославата на Матурската вечер на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 годинаkirco44444
GolackiFolklorniSredbi2012_59.JPG
Голачки фолклорни средби 2012Фотографија од еден од најзначајните фолклорни фестивали во Источна Македонија. Голачки фолклорни средбо 2012 година, кој се одржува на врвот на планината Голак на надморска висина од 1536 м кај манастирот Св.Пантелејмон секоја година вечерта 7-ми спроти 8-ми август, во чест на овој светец. На т.н. СОБОРИШТЕ оваа вечер традиционално по 18-ти пат присуствуваа над 5000 годсти-соборјани. Манифестацијата ГФС е се одржува под покровителство на градонасчалникот на општина Делчево г-дин Горан Малешевски во соработка со Министерството за култура на РМ.SuperAdmin44444
OU_Sv_Kliment_Ohridski-Delcevo.JPG
SuperAdmin33333
IMG_7033_resize.JPG
И во Ѕвегор има мајмунSuperAdmin33333
IMG_6844_resize.JPG
На пат кон МакедонијаSuperAdmin33333
Disaster_concert_6~0.JPG
Сабота,11.08.2012: Концерт на група "Disaster" од ДелчевоСабота,11.08.2012: Концерт на група "Disaster" од Делчево кој се одржа на летната сцена пред Спомен домот АСНОМ во Делчево под покровителство на градоначалникот на општина Делчево г-дин Горан Малешевски.SuperAdmin33333
Spomen_dom_ASNOM_-centar_vo_Delchevo_resize.jpg
SuperAdmin22222
IMG_0700_resize.JPG
Недела 21.04.2013 -Настап бр. 1-kirco11111
IMG_7699_resize.JPG
Неуспешен обид за откривање на невестата 2SuperAdmin11111
Delcevo_13_10_2012_02.JPG
Delcevo 13 10 2012 02SuperAdmin11111
IMG_9865_resize.JPG
Куде е скејтбордот...разбираш?SuperAdmin11111
Eko-akcija_26_08_2012_4.JPG
Eko-akcija 26 08 2012 4SuperAdmin11111
POLET.jpg
Полет ДелчевоНекогашната автобуска на поранешно АТШ Полет од Делчево....SuperAdmin11111
03_09_2010_SPORTSKI_MARS-Sveti_vodi-s_Trabotivishte__42_.JPG
SuperAdmin11111
       
81 фајлови на 1 страна(и)