Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот


IMG_6668_resize.JPG
Вуду краваSuperAdmin55555
IMG_6680_resize.JPG
Везеници со сушени пиперкиSuperAdmin00000
IMG_6696_resize.JPG
Јок-трес....пашалакSuperAdmin00000
IMG_6702_resize.JPG
Колку е просекот на една сурва по години?SuperAdmin00000
IMG_6727_resize.JPG
Нема кал....уопштеSuperAdmin00000
IMG_6734_resize.JPG
Човек со три нозеSuperAdmin00000
IMG_6739_resize.JPG
Кротко моторката....SuperAdmin00000
IMG_6740_resize.JPG
Ветер, капата ќе ми ја однесеSuperAdmin00000
IMG_6749_resize.JPG
Свајќеееее....Ај со срејќа нека е.....SuperAdmin00000
IMG_6771_resize.JPG
Куде бе браќааааа....SuperAdmin00000
IMG_6788_resize.JPG
Не ме гледај така провокативноSuperAdmin00000
IMG_6824_resize.JPG
Аааааа, концертна филхармонија 2....ТехноSuperAdmin00000
IMG_6844_resize.JPG
На пат кон МакедонијаSuperAdmin33333
IMG_6862_resize.JPG
Еј! Стој! Камера снимаSuperAdmin00000
IMG_6878_resize.JPG
Каде е човекот на сликатаSuperAdmin00000
IMG_6887_resize.JPG
Оче, наш на небесја свјат....SuperAdmin00000
IMG_6913_resize.JPG
Невестата напред, другите по негоSuperAdmin00000
IMG_6918_resize.JPG
Циганска работаSuperAdmin00000
IMG_6923_resize.JPG
Ало Свицерланд тука ЅвегорбергSuperAdmin00000
IMG_6929_resize.JPG
Мечкарот и мечкатаSuperAdmin00000
IMG_6948_resize.JPG
Аааааа, концертна филхармонија....КласикаSuperAdmin00000
IMG_6958_resize.JPG
Нема оправјање с' насSuperAdmin00000
IMG_6994_resize.JPG
Оди ако заседнеме.....SuperAdmin00000
IMG_7002_resize.JPG
Батка види сега...да не ти седнеме у двор....SuperAdmin00000
IMG_7006_resize.JPG
Абе попе, попеееее.....SuperAdmin00000
IMG_7033_resize.JPG
И во Ѕвегор има мајмунSuperAdmin33333
IMG_7053_resize.JPG
Малееееееииииии 2SuperAdmin00000
IMG_7058_resize.JPG
Малееееееииииии 1SuperAdmin00000
IMG_7069_resize.JPG
Вие газди за оваа година имате неплатен данок во износ од....SuperAdmin00000
IMG_7084_resize.JPG
Три-четири: СУРВАААААSuperAdmin55555
IMG_7095_resize.JPG
Влажно, влажнооооооооооо....SuperAdmin00000
IMG_7098_resize.JPG
Портата, нешто многу мала.....SuperAdmin00000
IMG_7130_resize.JPG
Низ селскиот ендек 3SuperAdmin00000
IMG_7144_resize.JPG
Низ селскиот ендек 2SuperAdmin00000
IMG_7159_resize.JPG
Низ селскиот ендек 1SuperAdmin00000
IMG_7195_resize.JPG
Војникот & попот vs. случајни минувачиSuperAdmin00000
IMG_7315_resize.JPG
Кумот и старекотSuperAdmin00000
IMG_7330_resize.JPG
Паа, паа пааа...машалаSuperAdmin00000
IMG_7398_resize.JPG
Низ селското маалоSuperAdmin00000
IMG_7454_resize.JPG
Орото на кумот Златко 2SuperAdmin00000
IMG_7464_resize.JPG
Орото на кумот Златко 1SuperAdmin00000
IMG_7543_resize.JPG
Пред селската продавница алиас кооперацијаSuperAdmin00000
IMG_7554_resize.JPG
Благослов на домаќинитеSuperAdmin00000
IMG_7612_resize.JPG
Сурваскарско ороПронајдете го автомобилот на сликатаSuperAdmin00000
IMG_7672_resize.JPG
Цело село-сред село 2SuperAdmin00000
IMG_7678_resize.JPG
Цело село-сред село 1SuperAdmin00000
IMG_7699_resize.JPG
Неуспешен обид за откривање на невестата 2SuperAdmin11111
IMG_7722_resize.JPG
Неуспешен обид за откривање на невестата 1SuperAdmin55555
IMG_7739_resize.JPG
И невестата е........откриенаSuperAdmin00000
IMG_7744_resize.JPG
Почеток на вечерната прославаSuperAdmin00000
50 фајлови на 1 страна(и)