Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Одредници за користење и услови
Почитуван кориснику! Добредојдовте на формата за регистрација на Delcevo Global online. Преку оваа форма можете да се стекнете со статус на регистриран корисник на нашите галерии. Овој статус (сега за сега) подразбира, преглед, коментирање и рејтингување на нашите фотографии. Но со надградувања кои тековно ке бидат правени понатаму со тек на време, со статусот на регистриран корисник ке можете да се стекнете со право на објавување на вашите фотографии и останати видови на докумети, кои ке бидат поставени и достапни во секое време на нашата галерија.СО пуштањето во употреба на овој сајт следува одреден тест временски период по кој ке следува негова целосна функционалност и операционалност.

Со вашата регистрација преку оваа форма која ке почнете да ја пополнувате откако ке кликнете на копчето "Се согласувам" Администраторот на овој сајт (сега за сега) ке треба да ја одобри вашата регистрација-случај кој за понатаму нема да биде потребно одобрување, се со цел да го направиме нашиот сајт по пристапен за корисниците. Но сега до дека трае тест периодот на сајтот, од разбирливи причини мораме да правиме мониторинг и редукција на корисниците кои ке се регистрираат. Се надеваме на разбирање од ваша страна.

Секаква навредлива содржина со недозволен морален речник во делот на коментарите ке биде отстранета а корисникот кој ја објавил ваквата содржина ке биде отстранет на неодредено време.Внесувањето на вашите податоци во назначените полиња се од максимално доверлив карактер и истите нема да бидат споделувани јавно.Оваа страна користи колачи за да ги пренесе информациите на вашиот домашен компјутер.Овие колачи служат само за да го подобрат вашето задоволство во прегледувањето.Внесувањето на E-mail адреса е неопходно затоа што откако ја пополните формата на следната страна, на внесениот од ваша страна E-mail ке пристигне линк за активација и верификација на валидноста на вашиот E-mail како ваша основа контакт можност со нашава галерија. Е-маил аресата се користи само за да ги потврди деталите за вашата регистрација и лозинката.Корисничкото име и лозинката кои вие ке ги внесете се ваша сопственост и не споделувајте ги со никој друг.

Со притискање на 'се согласувам' се согласувате да бидете обврзани на овие услови.