Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

kirco'ов профил
Корисничко име kirco
Статус активен
Се придружил на Окт. 09, 2010
Локација Delcevo
Интереси Movies
Website www.delcevo.org.mk
Занимање Web developer
Биографија /
фајлови uploaded 1817
Последно прикачен фајл
Кликни за преглед на сите прикачувања од kirco
Последен коментар
Кликни за преглед на сите коментари напишани од kirco

11/14/10 at 11:09Ова не е реклама за кечап. Ова е импровизација за јавна пушална, во еден од најфрекфентните делови од Делчево. Со напомена дека секојдневно мали деца ова го гледаат. Едукативно нема што...