//[DEBUG] Category received: -1
//[DEBUG] Album received: 152
//[DEBUG] Action received:
//[DEBUG] Album is set. Category changed to: 44
//[DEBUG] Non admin. Checking category '44' and album '152'.
//[DEBUG] (100) no album/category found. Album switched to -1
//[DEBUG] JUpload will run with category 44 and album -1

Напредно прикачување - Delcevo Global online

Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

//[DEBUG] Category 44 is not displayed. category is switched to -1
Ве молиме одберете албум во кој сакате да ги прикачите вашите фотографии
Мора да одберете албум овде. Фотографијата која ке ја пратите на нашиот сервер ке биде сместена во овој албум.
Ако немате ниеден албум, листата на албуми е празна. Искористете го 'Креирај' копчето за креирање на вашиот прв албум.
Категорија
Албум
Име на албумот
Опис на албумот
Додај слики во одбраниот албум
Максималната големина на фотографиите треба да е 600 KB
If the square below definitely refuses to display the applet, and the navigator indicates that there are errors on this page, a good idea would be to install the java runtime plugin.
After, upload is really simple! Click on Browse to select files or use drag'n'drop from the explorer, then click on Upload to send the pictures to the server.
За користење на стара страна за прикачување, кликни тука.
Кликни на овој линк, и внесете ги податоците во полињата подолу, ако сакате истите да се аплицираат за сите слики со наредното прикачување што следи.
1.
1.
Java 1.5 or higher plugin required. Java 1.5 or higher plugin required.
JUpload plugin for Coppermine v 4.0.0rc3