Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Ред Роуз

Концерт на Рок групата Ред Роуз во дискотека ИНСОМНИЈА на 13.11.2010 год. во Делчево

Odbojka01_.JPG IMG_3936_resize.JPG Red_Rose_in_Insomnia_13_11_2010_54.JPG Red_Rose_in_Insomnia_13_11_2010_14.JPG Lokalitet_gradiste_s_Grad_.JPG images.jpg pregratka_07.jpg
Рангирај документ (Моментален рејтинг : 5 / 5 со 2 гласови)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар