Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Матуранти 2013

Фотографии од Матурската прослава на матурантите од СОУ ММ Брицо. Петок 17.05.2013 година

IMG_3912_resize.JPG IMG_3893_resize.JPG IMG_3882_resize.JPG IMG_3815_resize.JPG IMG_7722_resize.JPG IMG_7084_resize.JPG IMG_6668_resize.JPG
Рангирај документ (Моментален рејтинг : 5 / 5 со 1 гласови)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар