Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Концерт на група "Disaster" од Делчево

Сабота,11.08.2012: Концерт на група "Disaster" од Делчево кој се одржа на летната сцена пред Спомен домот АСНОМ во Делчево под покровителство на градоначалникот на општина Делчево г-дин Горан Малешевски.

IMG_9812_resize.JPG Kopacka_2011_010.jpg Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_86.JPG Disaster_concert_25~0.JPG Disaster_concert_1.JPG GolackiFolklorniSredbi2012_7.JPG GolackiFolklorniSredbi2012_6.JPG
Рангирај документ (Моментален рејтинг : 5 / 5 со 1 гласови)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар