Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Проекција на филм "Project X" (08.07.2012 год.)

Во рамки на организираната "Недела на младински активизам" беше проектиран филмот "Project X" на летната сцена во Делчево. Фотографиите се направени од младиот но талентиран фотограф Митревски Гордан.

GolackiFolklorniSredbi2012_6.JPG GolackiFolklorniSredbi2012_56.JPG GolackiFolklorniSredbi2012_53.JPG Project_X_proekcija_06.JPG Futsal_03_07_2012_14.JPG Bubbles_day15.JPG Bubbles_day14.JPG
Рангирај документ (Моментален рејтинг : 5 / 5 со 1 гласови)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар