Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Полет Делчево

Некогашната автобуска на поранешно АТШ Полет од Делчево....

IMG_0700_resize.JPG IMG_7699_resize.JPG Delcevo_13_10_2012_02.JPG IMG_9865_resize.JPG Eko-akcija_26_08_2012_4.JPG POLET.jpg 03_09_2010_SPORTSKI_MARS-Sveti_vodi-s_Trabotivishte__42_.JPG
Рангирај документ (Моментален рејтинг : 1 / 5 со 1 гласови)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар