Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

O-zora 2013

Психоделичен транс фестивал на електронска музика на отворено.
Село Стар Истевник, петок 02.08.2013...

IMG_6842_resize.JPG IMG_6843_resize.JPG IMG_6845_resize.JPG IMG_6850_resize.JPG IMG_6854_resize.JPG IMG_6857_resize.JPG IMG_6865_resize.JPG
Рангирај документ (Без гласови досега)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар