Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

"Серенада 2013"

18.07.2013 година. Вечер на староградска музика во Делчево "Серенада 2013". Настап на 9 музички состави од Р. Македонија и Р.Бугарија во спомен паркот Гоце Делчев во центарот на Делчево.

IMG_6215_resize.JPG IMG_6220_resize.JPG IMG_6225_resize.JPG IMG_6232_resize.JPG IMG_6239_resize.JPG IMG_6254_resize.JPG IMG_6278_resize.JPG
Рангирај документ (Без гласови досега)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар