Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Ден на Св.Цар Константин и Царица Елена

Фотографии од одбележувањето на денот на Светите Цар Константин и Царица Елена во село Разловци на 03.06.2013 година. По овој повод во црквата која го носи името на овие светци-црква која е истовременик на Разловечкото востание беше служена света литургија од страна на Неговото Преосвештенство, Митрополитот Брегалнички г-дин Иларион.

IMG_5191_resize~0.JPG IMG_5208_resize~0.JPG IMG_5218_resize~0.JPG IMG_5224_resize~0.JPG IMG_5238_resize~0.JPG
Рангирај документ (Без гласови досега)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар