Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Уфффф! Расадничка вечер 2012

Музика, фолк пеачка, пиво, скара и многу расположени соседи...Добитна комбинација за расаднички џумбус....Ова не се опишува ова се доживува...
П.С. Секако и многу сеир....
Долу сеирџиите!!! Да живее традицијата!!!

Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_119.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_12.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_120.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_121.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_122.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_123.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_124.JPG
Рангирај документ (Без гласови досега)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар