Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Уфффф! Расадничка вечер 2012

Музика, фолк пеачка, пиво, скара и многу расположени соседи...Добитна комбинација за расаднички џумбус....Ова не се опишува ова се доживува...
П.С. Секако и многу сеир....
Долу сеирџиите!!! Да живее традицијата!!!

Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_01.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_02.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_03.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_04.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_05.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_06.JPG Rasadnicka_Vecer_16_08_2012_07.JPG
Рангирај документ (Без гласови досега)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар