Delcevo Global online

Сподели дел од себе со светот

Кликни за преглед на слика во целосна големина
Share on Facebook

Полет Делчево

Некогашната автобуска на поранешно АТШ Полет од Делчево....

manastir_sv_Bogorodica_balaklija_Vodopad_resize.JPG OU_Sv__Kliment_Ohridski_resize.JPG Spomen_dom_ASNOM_-centar_vo_Delchevo_resize.jpg Fontana_Delchevo_resize.JPG POLET.jpg sonce_vo_grad.JPG sonce_vo_grad_1.JPG
Рангирај документ (Моментален рејтинг : 1 / 5 со 1 гласови)
Додајте го вашиот коментар подолу
Коментари на корисници класифицирани во групата "Гости" не се дозволени овде. Најави се за објава на коментар