facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Сатирични легенди

Софе Штерјоски (1949-1984 год.) -3-

Sofe Shterjoski_Miro_3_resizeСофе Штерјоски е еден од најголемите брендови како на Македонската така и на балканската сатира. Секој негов афоризам е мало ремек дело во областа на афористиката. Со своите афоризми, сатирични песни, хуморески, скечови, ненадминливиот Чичко Аврам информира Софе ја задолжи и ја прослави нашата сатирична литература. Не е ли време и ние да му се оддолжиме па да го  реобјавиме неговото грандиозно дело во областа на сатирата. Да иницираме некоја културна институција, улица, литературен клуб со гордост да го носи неговото име.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

E-aforistiqa - Сатирични легенди

Софе Штерјоски (1949-1984 год.) -2-

Sofe Shterjoski_Miro_1_resizeСофе Штерјоски е еден од најголемите брендови како на Македонската така и на балканската сатира. Секој негов афоризам е мало ремек дело во областа на афористиката. Со своите афоризми, сатирични песни, хуморески, скечови, ненадминливиот Чичко Аврам информира Софе ја задолжи и ја прослави нашата сатирична литература. Не е ли време и ние да му се оддолжиме па да го  реобјавиме неговото грандиозно дело во областа на сатирата. Да иницираме некоја културна институција, улица, литературен клуб со гордост да го носи неговото име.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

E-aforistiqa - Сатирични легенди

Софе Штерјоски (1949-1984 год.) -1-

Sofe Shterjoski_Miro_2_resizeСофе Штерјоски е еден од најголемите брендови како на Македонската така и на балканската сатира. Секој негов афоризам е мало ремек дело во областа на афористиката. Со своите афоризми, сатирични песни, хуморески, скечови, ненадминливиот Чичко Аврам информира Софе ја задолжи и ја прослави нашата сатирична литература. Не е ли време и ние да му се оддолжиме па да го  реобјавиме неговото грандиозно дело во областа на сатирата. Да иницираме некоја културна институција, улица, литературен клуб со гордост да го носи неговото име.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

E-aforistiqa - Сатирични легенди

Нема потреба од видовитост: Следете не на фејсбук

Инфо:Општина Делчево

[1/10] Апел до сите правни и физички лица на територијата на општина Делчево

[2/10] Известување до жителите на Општина Делчево

[3/10] Работна средба на градоначалникот со Текстилниот кластер и текстилните компании од Делчево

[4/10] Градоначалникот Горан Трајковски определи термнини за максимална отвореност за комуникација со граѓаните

[5/10] Градоначалникот Трајковски приреди свечен коктел за лицата со посебни потреби од Дневниот центар во Делчево

[6/10] Одржана втората седница на Советот на Општина Делчево

[7/10] Градоначалникот Трајковски приредува свечен коктел за лицата со посебни потреби од Дневниот центар во Делчево

[8/10] Иницијатива за Заедница на погранични македонски и бугарски општини

[9/10] РЕШЕНИЕ за свикување на Втората редовна седница на Советот на Општина Делчево

[10/10] Реконструкција со доградба на ул. Светозар Марковиќ

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#