facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Во дилема сум . Дали и понатаму мудро да молчам или да кажам нешто паметно.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ekrem macicКако и да ги фрлиш нашите политичари паѓаат врз бирачкото тело.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Veljko Rajkovic Не можам напред.

Зад мене никој не стои.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Slobodan Simic

Ги исправивме сите неправди.

Сега се прави неправди.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Aleksandar Cotric

Живеам како сите чесни луѓе. Од хуманитарна помош.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Оние што ни ја кројат судбината, не знаат за мерка.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

За време на апсењето криминалците даваат отпор.

Не сакаат да даваат колку што бара полицијата.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Во светот, позади секој успешен маж стои жена. Само кај нас стои партија.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

За сатиричарот нема лоши денови. Тој е најпродуктивен токму во тие денови.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Беше на чекор до целта. Требаше само да ги рашири нозете.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Во мојот брак се знае кој е машко. Тоа само на жена ми не и е јасно.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Aleksandar Cotric

Украдов библија од книжарницата.

Сакав да проверам, дали во неа пишува:“Не кради“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Во нашата лудница дојде до смена.

Стражарите ги заменија цариниците и граничарите.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Одбегнувајте брза храна.

Пасете пополека.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

За да ја вратат насмевката на лицето на народот,

од државата направија циркус.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе Артикли...

Страница 5 од 25

5

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:787Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:891Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:463Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:504Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:476Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:481Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:573Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:470Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:479Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:544Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#