facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Паролата Косово или Србија ја збуни владата.

Не знае каде попрво!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Секој странец кој ќе дојде во Србија лудо ќе си помине.

Веднаш се вклопува во нашиот менталитет.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Што му вреди што е млад, паметен и образуван, кога нема никакви други квалификации!


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Изборите беа регулаарни. Сите крадеа гласови во рамките на своите можности!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Многумина од оние кои беа против, завршија во темелите на нашето општество!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Slobodan Simic

Црнина – српска народна носија.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Slobodan Simic

Треба да се прашаат наајголемите светски експерти кога ќе ни биде подобро.

На пример, светиот Господ знае.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Slobodan Simic

Живееме двоен живот.

Живееме и се правиме дека живееме.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Slobodan Simic

Ако имате свое мислење, немојте да се зачленувате во нашата партија. Имаме едно.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Овците се посреќни од нас. Тие барем не распишуваат избори за овен предводник!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Повеќепартискиот систем е добар за масовна рекреација!

Луѓето трчаат од една партија во друга.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Народот треба да ја добие Нобеловата награда за генетика!

Создаде вошки што јадат луѓе!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Нормално е што некои се збогатија преку ноќ.

Во темница не се гледа колку се  краде!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Veljko Rajkovic

Јас сум мајстор на големата ложа.

Ја одржувам големата печка во челичаната!?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Veljko Rajkovic

Кодошот не може со очи да ме гледа.

Како јас да сум виновен што послабо слуша?!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе Артикли...

Страница 2 од 25

2

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:787Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:892Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:463Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:505Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:477Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:481Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:574Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:471Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:479Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:544Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#