facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Под отворено небо:"E-aforistiqa"

VASIL TOLEVSKI_resize

Сите Њутнови закони најдоа практична примена.

За разлика од владините!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Големиот диктатор не е холивудски филм.

Тоа е нашата стварност.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Во Македонија нема ни мито ни корупција!

– изјави баронот Минхаузен.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Конечно е утврдено дека јас и Александар Македонски сме браќа!

И мене како и него слонови ни ја ебаа мајката!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Мојата земја нема да добие позитивен извештај од ЕУ,

сé додека имаме ХИВ-позитивни политичари!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Проблем број еден е држава во држава.

Проблем број два е држава вон себе.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Кога сé ќе изгори, ете ни траен прекин на огнот.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Не е лесно да се прескокнува по ред.

Секогаш постои можност некого да прескокнеш.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Јас отсекогаш работев за двајца.

Друга работа е што тие двајца везден забошотуваа.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Народ кој има ваква младина не треба

да се грижи за староста, туку за младоста.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Денес совеста ни е потполно мирна,

а вчера даваше знаци на живот.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Во младоста не знаеше што со неа.

Денес знае, ама не може да се помири со тоа.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Дека јавувањето за подметнатата бомба била лажна,

се дозна дури откако одекна противтенковската мина.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Патриотот е борец кој не отиде

далеку во одбрана на татковината.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Државниот функционер не треба да се прави паметен.

Лудаците кои го поставија може и да го отповикаат.


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе Артикли...

Страница 9 од 25

9

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:787Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:891Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:463Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:504Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:476Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:481Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:573Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:470Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:479Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:544Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#