facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Под отворено небо:"E-aforistiqa"

VASIL TOLEVSKI_resize

Едни својата земја ја сакаат без сметка а други со сметка.

Затоа едните живеат на сметка на другите.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Сточарството е важна гранка во стопанството.

Проблемот е во тоа што имаме повеќе волови отколку стока.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Европа сака сите македонски партии да дишат како една!

А нашиот народ секогаш од една не може да диши!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Не е точно дека не знаеме каде ни е достоинството.

Под Нивните нозе е.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Ако е сé што се продава стока,

тогаш нашата стока не вреди ни пет пари!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Нашиот виновник има имунитет.

Затоа не можеме да го прогласиме за виновен.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Дрогирањето може да се направи на повеќе начини.

Ама, политиката го најде најдобриот начин!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

За луѓе што знаат што сакаат, столчето е подобро од фотелјата!

Сеуште немаме видено некој да се беси качен на фотелја!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Нашите функционери се во склад со рејтингот на државата.

Ниски луѓе се тоа.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Нашата политика оди со чекори од седум милји.

Затоа така брзо стигнавме до провалијата. 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Кога власта не храни јас сум скромен, па јадам многу малку.

Сепак, лајна се лајна!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Точно е тоа дека деланката не паѓа подалеку од дрвото.

Еве, мене ми се падна трупец за пратеник.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Некои луѓе знаат како да се вовлекуваат.

Ама, најпрвин добро подмачкуваат.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Нашиот народ брзо ги решава проблемите.

Само што ќе му дадеш леб, тој веднаш го јаде!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Народот даде збор дека ќе го следи Водачот и во провалијата.

Сега дојде време народот да си го одржи зборот.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе Артикли...

Страница 8 од 25

8

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:826Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:934Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:491Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:531Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:500Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:505Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:594Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:496Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:502Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:565Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#