facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

come back_home_2

Поседувате ваши лични, искрени и реални аргументи, изнесени преку вашето индивидуално мислење, поврзани со насловот на оваа статија....?

 Дали тоа ке биде, ноншалантно, на смешка, со доза на шега, сериозно до болно-трагичен призвук, со социјално-материјална тематика, вулгарно негирање на системските вредности кои за вас се чинат реалност... или пак тоа ке биде платонска филозофска расправа за постоењето на една млада личност како ште сте вие самите преку споделување на ваше лично гледање по однос на придобивките и негативните страни за животот на една високо-образована личност во едно мало гратче на периферијата на Македонија-ва наша...

Без перде, без пардон и без страв од покачени “триглицериди и масти” во крвта. Искажете го вашиот револт, негодување, ситуација во која се наоѓате или би можеле да се најдете, вие или некој друг....

come back_home_3

Сепак објективноста е субјективна додека не допре до што повеќе луѓе. До оние кои знаат да читаат.

Во оваа насока е и овој наш обид за излегување од еден магичен круг на затвореност на младите кои иако се до максимим интерконектабилни преку интернет и социјалните мрежи, сепак квалитетот на разговор се сведува на like, chat, share далеку од она што навистина треба биде тема за разговор.

Искористете ја фантазијата, поставувајте  сами прашања, одговарајте  на истите, давајте забелешки, приложете фотографии, видеа, анимации, се она што мислите дека ке оди во прилог на вашите тези. Зошто? Кој, до каде, од кога? Решение, смисла за подобрување на постојната ситуација, мерки, предлози и мислења.... Се во еден ваш текст со кој ке се обидеме заедно да повлијаеме на иднината...

come back_home_1

Вашите тези и текстови со сите пропратни елементи можете да ни ги пратите на нашиот службен мејл: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или во приватна порака на нашата фејсбук страна https://www.facebook.com/DelcevoGlobalOnline .

Истите ке бидат објавени на нашиот сајт www.delcevo.org.mk со ваши податоци за идентификација.

Одговорноста за изнесените тези и информации во текстот се на авторот и уредничкиот тим на сајтот не превзема никаква одговорност за текстот.

Доколку преферирате анонимност, назначете на крајот од текстот дека сакате анонимно да биде објавен истиот.

Текстовите ке бидат објавени без никаква цензура и уредување. Елементарна синтаксичка проверка на текстот ке биде направена, за да истиот биде разбирлив за читателите.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Актуелности од Македонија - Демократски процеси

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#