facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Дел-виц CO unlimited

Компанија за тргување со позитивно расположение во неограничени количини. Безплатно, со користење на две очи и еден ум. Практично со докажани и загарантирани резултати.

Влегуваат татко и син кај фармацевт, и детето здогледува пакување од 3 кондоми и го прашува татко му :
-Тато, што се овие?
Таткото:
Тоа се кондоми. Тоа пакување е за средношколци - еден за петок, еден за сабота и еден за недела.
Детето, здогледувајќи пакување од 6 кондоми прашува:
-А за кого се овие?
-Тие се за студенти во факултет - два за петок, два за сабота и два за недела.
Детето здогледува пакување од 12 кондоми и прашува :
-А тогаш за кого се овие?
Со воздишка, таткото одговара :
-Ех, тие се за венчани луѓе - еден за Јануари, еден за Февруари, еден за Март...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

Се научил идијанец да води дневник и почнал да запишува.....

ПОНЕДЕЛНИК : Многу убав ден! Се загуби жената на поглаварот, ја баравме, ја баравме, ја најдовме дури во планината и сите ја из***вме....

ВТОРНИК : Многу убав ден! Се загуби жената на гатачот, ја баравме, ја баравме, ја најдовме дури крај  реката и сите ја из***вме....

 СРЕДА : Многу лош ден! Како ли можев да се загубам.....

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

Куќната помошничка побара зголемување.

Газдарицата многу се разлути и ја праша: „Па добро Марија, кажи ми причина зошто мислиш дека си заслужила зголемување?“

Марија одговори: „Не е една, туку се три причини“.

Газдарицата: „Добро, кажи ми ја првата.“

Марија: „Првата причина зошто барам зголемување е затоа што јас подобро пеглам од Вас.“

Газдарицата: „Кој го вели тоа?“

Марија: „Тоа го вели Вашиот маж.“

Газдарицата: „А која е втората причина?“

Марија: „Затоа што подобро готвам од Вас.“

Газдарицата: „Немој да ми речеш повторно дека тоа го кажал мажот ми. “

Марија: „Точно така, тоа го вели Вашиот маж.“

Газдарицата: „А која е третата причина?“

Марија: „Третата причина е што сум подобра љубовница од Вас.“

Газдарицата (сега целата вцрвена во лицето): „Немој да ми речеш повторно дека тоа го кажува мажот ми.“

Марија: „Не госпоѓо, тоа го вели Вашиот градинар.“

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

chuck+znameКога Господ рече : “Нека биде светлина”, Чак Норис рече: “Кажи те молам”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

chuck+znameЧак Норис смее да прдне и кога има пролив.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

chuck+znameЧак Норис е толку силен што кога прави склекови ја турка земјата надоле.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

chuck+zname

Чак Норис не јаде мед!

-Тој  џвака Пчели.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

chuck+znameШто јадат комшиите на Чак Норис??

-Ќотек

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

 chuck+znameОткога сфатил дека цунамито е штетно за луѓето, Чак Норис престанал да ги пере алиштата во океанот.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

chuck+znameНе умираат сите што ќе го налутат Чак Норис. Некои успеваат да побегнат. Ги викаат астронаути.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

chuck+znameЧак Норис многу одамна бил на Марс и оттогаш таму нема живот !

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Дел-виц CO unlimited

Повеќе Артикли...

Почеток
Пред
1

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#