facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

MileGj resizeНа Балканот нема веќе човекојадци.

Сите преминаа на здрава храна

Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

Други интересни статии

Објавени книги на авторот

Dela Mile-Gj_01 Dela Mile-Gj_06 Dela Mile-Gj_05 

Dela Mile-Gj_04 Dela Mile-Gj_03 Dela Mile-Gj_02

Нема потреба од видовитост: Следете не на фејсбук

Инфо:Општина Делчево

[1/10] С О О П Ш Т Е Н И Е За организирање на јавна презентација и јавна анкета

[2/10] Известување за одржување на 50 седница на Советот на Општина Делчево

[3/10] 10те матуранти од СОУ„М.М. Брицо“ презадоволни од наградното патување

[4/10] Уредена јавна површина на ул. Пере Тошев

[5/10] Десетте најдобри матуранти на генерација заминаа на заслуженото наградно патување

[6/10] Известување за теристичка (од земја) аеросолна дезинсекција против комарци која ќе се реализира на ден 19.07.2017

[7/10] Оглас за одобрување на возни редови за нови линии и за промена на одобрени линии за вршење на општински линиски превоз на патници на подрачјето на општина делчево

[8/10] Одлука за невршење избор на кандидат/ка по Јавен конкурс за избор на Директор ЈПКД „Брегалница“ - Делчево

[9/10] Асфалтирање на локален пат с.Очипала - с.Драмче

[10/10] Заврши реконструкцијата на ул. Кеј на Брегалница

Најпопуларни афоризми од нашиот дежурен афористичар

Објавено на 29 Октомври 2012, 22.36 часот.
-29102012И на човекојадецот можеш да му покажеш среден прст ама само еднаш во животот. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1072,рејтинг0
Објавено на 18 Ноември 2012, 21.02 часот.
-18112012За заспаните патриоти и химната е приспивна песна. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1042,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.16 часот.
-16112012Во рацете на неписмените и бестселерот е само тоалетна хартија. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови983,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.10 часот.
-14112012Да се искорени сиромаштијата е лесна работа:лук и вода. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови956,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.17 часот.
-17112012Живееме царски, а царот е гол. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови927,рејтинг0
Објавено на 14 Октомври 2012, 17.04 часот.
-141012На голиот народ секој му зема мерка. Автор:Миле Ѓорѓијоски Превземено од збирката афоризми "Низ иглени уши"
кликови871,рејтинг0
Објавено на 04 Ноември 2012, 15.36 часот.
-04112012Се жртвуваа за татковината. Останаа живи. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови862,рејтинг0
Објавено на 21 Октомври 2012, 21.39 часот.
-211012И гладните кокошки се разликуваат помеѓу себе.Сите исто просо не сонуваат! Автор:Миле Ѓорѓијоски Превземено од збирката афоризми "Низ иглени уши"
кликови837,рејтинг0
Објавено на 18 Ноември 2012, 23.12 часот.
---23112012Не пасеме сите трева. Некои држат диета. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови818,рејтинг0
Објавено на 23 Февруари 2013, 00.00 часот.
-240213Не блее. Знае дека молчењето е злато. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови780,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.15 часот.
-15112012И кога му е роденден на бирократот, на полтронот му ги тегнат ушите. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови756,рејтинг0
Објавено на 10 Октомври 2012, 11.39 часот.
-101012И стравот бира чие лозје ке чува. Автор:Миле Ѓорѓијоски Превземено од збирката афоризми "Низ иглени уши"
кликови755,рејтинг0
Објавено на 07 Ноември 2012, 19.53 часот.
-071112Голи сме и боси ама тоа кај нас не е нудизам туку судбина. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови713,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.08 часот.
-13112012Да не се закачеја за коската, кучето и човекот сеуште ќе беа најдобри пријатели. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови684,рејтинг0
Објавено на 05 Декември 2012, 14.05 часот.
---091212И совеста има вкус. Не јаде секого. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови682,рејтинг0
Објавено на 19 Февруари 2013, 00.00 часот.
-240113Не им симнувајте капа. Пет пари не даваат. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови682,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 14.01 часот.
-121112Не оставија ништо зад себе. Се изедоа од мака. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови678,рејтинг0
Објавено на 05 Декември 2012, 14.02 часот.
---061212Не сум веќе атеист. Ми ветија молитвен ручек. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови677,рејтинг0
Објавено на 05 Декември 2012, 14.04 часот.
-071212Кај нас ѓаволот не доаѓа по своето. Тука е свој на своето. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови674,рејтинг0
Објавено на 14 Декември 2012, 22.20 часот.
-18122012Не им симнувајте капа. Пет пари не даваат. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови635,рејтинг0

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#