facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Baljak 2

Афоризам: Александар Баљак

Карикатура: Миро

Избор на афоризми: Миле Ѓорѓијоски

Дизајн на графика:Кирчо Анастасов.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Балканска афоризница

Поврзани статии

Број на посети:379Рејтинг:0Категорија:Македонска бесмртност
citat-jane-sandanski-1Ние треба да го будиме сознанието кај македонските маси дека тие се самостоен народ, дека имаат право на...
Објавено на 24 Октомври 2015, 03.41 часот.
Број на посети:1180Рејтинг:0Категорија:Македонска бесмртност
skazna-za-vilen "-Приказните живеат многу повеќе и од најстарите луѓе. Во нив и во сеќавањата продолжуваат да живеат...
Објавено на 24 Јануари 2015, 11.26 часот.
Број на посети:2660Рејтинг:0Категорија:Македонска бесмртност
razdelba-blaze-koneski Нам ни е дадено за ден да сакаме и пак на разделба тажни да бидеме, и пак си велиме: не заборавај...
Објавено на 09 Декември 2013, 21.16 часот.
Број на посети:586Рејтинг:0Категорија:Забава
kogavozivotonamislis-edno-aispagjadrugo
Објавено на 23 Ноември 2013, 08.50 часот.
Број на посети:1028Рејтинг:0Категорија:Делчевски апсурди
soobrakjajni-apsurdi-vo-magir-maalo-vo-delcevo Вистинска ситуација: Поради постоење на можност за кражба на сообраќајните знаци, во т.н. Маџир маало...
Објавено на 08 Ноември 2013, 07.33 часот.
Број на посети:574Рејтинг:5Категорија:Забава
razlikata-megju-ljubovta-i-omrazata Разликата е во начинот на гледање на нештата...
Објавено на 29 Октомври 2013, 19.35 часот.
Број на посети:532Рејтинг:0Категорија:Забава
bruce-lee-odamna-imal-oset-za-politika
Објавено на 29 Октомври 2013, 18.10 часот.
Број на посети:619Рејтинг:0Категорија:Рекле, а останале живи
vistinsko-ziveenje Вистински да се живее, значи да се живее за други. Брус...
Објавено на 27 Октомври 2013, 10.23 часот.
Број на посети:627Рејтинг:0Категорија:Македонска бесмртност
ilindenska-vapcarov ИЛИНДЕНСКА Вината не беше наша, таа кај друг се крие, и туѓи прсти тогаш стотонска вина сторија! Но,...
Објавено на 28 Јули 2013, 13.55 часот.
Број на посети:1528Рејтинг:0Категорија:Македонска бесмртност
prostalno-vapcarovПРОШТАЛНО Понекога ќе идам в твојот сон, к`о нечекан и далек гост... Ти не ме оставај на патот,...
Објавено на 28 Јули 2013, 13.34 часот.

Нема потреба од видовитост: Следете не на фејсбук

Инфо:Општина Делчево

[1/10] С О О П Ш Т Е Н И Е За организирање на јавна презентација и јавна анкета

[2/10] Известување за одржување на 50 седница на Советот на Општина Делчево

[3/10] 10те матуранти од СОУ„М.М. Брицо“ презадоволни од наградното патување

[4/10] Уредена јавна површина на ул. Пере Тошев

[5/10] Десетте најдобри матуранти на генерација заминаа на заслуженото наградно патување

[6/10] Известување за теристичка (од земја) аеросолна дезинсекција против комарци која ќе се реализира на ден 19.07.2017

[7/10] Оглас за одобрување на возни редови за нови линии и за промена на одобрени линии за вршење на општински линиски превоз на патници на подрачјето на општина делчево

[8/10] Одлука за невршење избор на кандидат/ка по Јавен конкурс за избор на Директор ЈПКД „Брегалница“ - Делчево

[9/10] Асфалтирање на локален пат с.Очипала - с.Драмче

[10/10] Заврши реконструкцијата на ул. Кеј на Брегалница

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#