facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Услужни дејности

Религиски објекти

 Име на служба:

Телефон

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Услужни дејности

ПТТ сообраќај во Р. Македонија

 Име на служба:

Телефон

Будење

180

Информации

188

Точно време

185

Меѓуградска централа

901

Меѓународна централа

182

Телеграми

186

Пријава на ПТТ дефекти низ цела Македонија

177

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Услужни дејности

Кризни служби во Р. Македонија

 Име на служба:

Телефон

СОС телефон за семејно насилство

15 700

СОС телефон за превенција од трговија со луѓе

(02) 2777 070

Кризен центар за жртви од насилство

(02) 3173 424

СОС телефон за луѓе корисници на дрога

080 11 444

Шелтер центар Прифатилиште за жртви на насилство

070 520 639

МЦ центар за деца и младинци

(02) 3136 400

СРНА друштво за заштита на животно

(02) 3297 234

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Услужни дејности

Сервисни служби во Р. Македонија

 Име на служба:

Телефон

Полиција

192

АМС Помош на патишта

196

Брза помош

194

Воена полиција

(02) 3227 700

Противпожарна Бригада

193

Матична служба

(02) 3117 766

Регионален центар за управување со кризи

195

Републички пазарен инспекторат

(02) 3220 547

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Услужни дејности

Здравствени институции

 Име на здравствена установа:

Телефон

Клинички центар

(02) 3147 147

Поликлиника Букурешт

(02) 3064 088

Поликлиника Јане Сандански

(02) 2469 622

Градска Општа болница

(02) 3235 000

Воена Болница

(02) 3283 000

Стоматолошки клинички центар

(02) 3299 000

Домашна посета

(02) 3061 258

Ветеринарна Станица

(02) 3115 756

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Услужни дејности

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#