facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Сервисни информации

Религиски објекти

 Име на служба:

Телефон

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Услужни дејности

Комунални услуги

Име на служба:

Телефон

Јавно претпријатие за комунални дејности

БРЕГАЛНИЦА

Делчево 

 033 411 100

и

033 411 254

Јавно претпријатие за комунални работи

УСЛУГА

Берово

033 471 155
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Комунални дејности

Поважни сообраќајни центри во Р. Македонија

 Име на сообраќаен центар:

Телефон

 Меѓународна автобуска станица во Скопје

(02) 2466 011 

(02) 2466 313

 Железничка станица во Скопје

 (02) 3164 255

 Аеродром Александар Велики во Скопје

 (02) 3148 333

 Аеродром Св. Апостол Павле

 (046) 252 842

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Транспорт

ПТТ сообраќај во Р. Македонија

 Име на служба:

Телефон

Будење

180

Информации

188

Точно време

185

Меѓуградска централа

901

Меѓународна централа

182

Телеграми

186

Пријава на ПТТ дефекти низ цела Македонија

177

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Услужни дејности

Кризни служби во Р. Македонија

 Име на служба:

Телефон

СОС телефон за семејно насилство

15 700

СОС телефон за превенција од трговија со луѓе

(02) 2777 070

Кризен центар за жртви од насилство

(02) 3173 424

СОС телефон за луѓе корисници на дрога

080 11 444

Шелтер центар Прифатилиште за жртви на насилство

070 520 639

МЦ центар за деца и младинци

(02) 3136 400

СРНА друштво за заштита на животно

(02) 3297 234

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Сервисни информации - Услужни дејности

Повеќе Артикли...

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#