facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Институции

Денеска на свечена прес конференција официјално беше означен почетокот на реализацијата на проектот  “Мерки за заштита од поплави на реките Бреганица и Бистрица”, финансиран од Европска Унија преку ИПА Програмата за прекугранична соработка Бр. CCI 2007CB16IPO007.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Интернационални актуелности - Институции

Со реализацијата на денешниот настан за обележување на денот на биодиверзитетот под покровителство на Обединетите нации во Делчево, Градоначалникот Дарко Шехтански и општинската самоуправа, покажаа дека и рурални и мали општини како што е Делчево може трендовски да чекори рамо до рамо со сите европски градови, во насока за промоција на повисоки животни вредности и активности.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Интернационални актуелности - Институции

gostuvanje vo_izmir_resize

Во организација на Градоначалникот на град Измир, Азис Коџаоглу од 1-ви до 6-ти декември во општините Каршиака, Чили, Чамдиби, Газиемир, Борнова и др. се одржа 9-тиот меѓународен балкански фолклорен фестивал, на кој учество како единствени претставници од Република Македонија зедоа и Културно уметничкото друштво "Вапцаров" од Делчево.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Интернационални актуелности - Институции

Нема потреба од видовитост: Следете не на фејсбук

Инфо:Општина Делчево

[1/10] Известување за одржување на 50 седница на Советот на Општина Делчево

[2/10] 10те матуранти од СОУ„М.М. Брицо“ презадоволни од наградното патување

[3/10] Уредена јавна површина на ул. Пере Тошев

[4/10] Десетте најдобри матуранти на генерација заминаа на заслуженото наградно патување

[5/10] Известување за теристичка (од земја) аеросолна дезинсекција против комарци која ќе се реализира на ден 19.07.2017

[6/10] Оглас за одобрување на возни редови за нови линии и за промена на одобрени линии за вршење на општински линиски превоз на патници на подрачјето на општина делчево

[7/10] Одлука за невршење избор на кандидат/ка по Јавен конкурс за избор на Директор ЈПКД „Брегалница“ - Делчево

[8/10] Асфалтирање на локален пат с.Очипала - с.Драмче

[9/10] Заврши реконструкцијата на ул. Кеј на Брегалница

[10/10] Одлука за избор за унапредување по Интерен оглас бр.02/2017 од 23.06.2017 година

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#